Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 136 seconden

Hansgrohe LogisBij de invulling van badkamers in projecten spelen kwaliteit en prijs de hoofdrol. Daarnaast is er altijd behoefte aan comfort en mooie producten. Het Logis kranenassortiment vervult deze wensen en wordt in 2015 gecompleteerd: de volledige serie is nu zowel in ééngreeps, waaronder de populaire CoolStart modellen, als in tweegreeps kranen leverbaar. Logis kan uitstekend worden gecombineerd met Ecostat Universal opbouw thermostaten, waarmee de badkamer veiliger kan worden gemaakt en meer comfort kan bieden bij de douche of het bad en het nieuwe Crometta 100 doucheprogramma.

De nieuwe Logis tweegreeps wastafel-, bad- en douchemengkranen bieden de Hansgrohe functionaliteit en kwaliteit en passen goed in het Nederlandse beeld van een standaard badkamerinvulling. Dankzij intelligente functies zoals EcoSmart en QuickClean biedt Logis volop voordelen voor de gebruiker. De Logis tweegreeps wastafelkraan heeft een ruime comfortzone van 150 mm tussen de uitloop en de wastafel. Ideaal om bijvoorbeeld de haren onder de kraan te wassen. De duurzame, stabiele uitloop van gegoten messing biedt extra kwaliteit voor een lange levensduur en lage onderhoudskosten. Het draaibereik van de uitloop is 120°. De messing grepen zijn voorzien van een slanke gekleurde ring voor de aanduiding van warm of koud.

De stabiele messing greep van de ééngreeps kranen nodigt uit tot aanraken en het kraanhuis straalt kwaliteit uit. De wastafelmengkranen zijn verkrijgbaar met of zonder wastegarnituur of met PushOpen afvoerplug en diverse inbouwkranen maken het assortiment zeer compleet. De Logis 70 en 100 wastafelkranen zijn ook in een CoolStart-uitvoering verkrijgbaar.

De Logis wastafelkranen zijn altijd uitgerust met de waterbesparende EcoSmart technologie. De speciale doorstroombegrenzer en perlator zorgen onafhankelijk van de waterdruk en dankzij het bijmengen van lucht, voor een zeer zuinig verbruik van maximaal 5 liter water per minuut, met behoud van comfort.

Met de nieuwe Logis ééngreeps en tweegreeps keukenmengkranen is er altijd een geschikt model,voor een aantrekkelijke prijs en met optimaal gebruikscomfort. De Logis 150 tweegreeps kranen zijn verkrijgbaar in 2 varianten: met dichte greep en kruisgreep. De duurzame uitloop van gegoten messing heeft een in drie standen instelbaar draaibereik van 110°,150° of 360°. De keramische stopkranen garanderen jarenlang probleemloos gebruik. De Logis ééngreeps keukenmengkranen zijn beschikbaar in verschillende hoogtes, waardoor de kranen een ruimte bieden van 240, 160 of 120 mm onder de uitloop. Ook is er een wandmodel beschikbaar, wat voor renovatiekeukens een juiste keuze is als de kraan niet op het werkblad geplaatst kan worden.

Ook het douche-assortiment voor projectdoelgroepen is vernieuwd. Aantrekkelijk geprijsd, met een verfrissend wit design en een grote douchekop van 100 mm past Crometta 100 bij de wensen voor de doucheruimte. Het assortiment bestaat uit handdouches, hoofddouches, glijstangsets en een Showerpipe. Alle douches zijn verkrijgbaar in een waterbesparende EcoSmart uitvoering. Door de combinatie van een doorstroombegrenzer en geoptimaliseerde straalplaat, wordt het waterverbruik gereduceerd tot 9 liter per minuut, met behoud van comfort.

Voor meer informatie: www.hansgrohe.nl