Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 56 seconden

sauna doucheVanwege ruimtegebrek is het voor veel huishoudens niet mogelijk een sauna in huis te hebben. Daarom hebben de oprichters van het Nederlandse bedrijf Dutchwaters B.V. een innovatief product bedacht: een cabine waarin men dagelijks kan douchen en waarin men ook nog van een heerlijke saunagang kan genieten.

Met standaardafmetingen van 100 x 140 cm past de cabine op een oppervlakte vergelijkbaar met die van een hoekbad, maar de cabine kan ook gebouwd worden met afwijkende afmetingen. In de cabine staan een zitbank en een voetenbank uit abachi-hout, die makkelijk te verplaatsen zijn. In de sauna kunnen twee personen heerlijk zitten. En zodra de bankjes even opgeruimd zijn, kan men comfortabel douchen.

De binnen- en buitenwanden van de sauna-douche cabine zijn geïsoleerd en behandeld tegen vocht en water, waardoor men jarenlang elke dag van zowel sauna als douche kan genieten.
Ook op het gebied van design is de cabine innovatief: de consument kan namelijk de kleur van de cabinepanelen en het soort hout voor zowel de binnen- als de buitenkant kiezen. Er is keuze uit drie houtsoorten (abachi, poolspar en espen) en 21 kleuren.

Voor meer informatie: www.dutchwaters.nl