Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 74 seconden

infraroodDRL Products heeft nieuwe infrarood verwarmingspanelen in haar assortiment opgenomen. Ze zijn voorzien van Wireless Intelligent Saving Technology (WIST). De permanente communicatie tussen de WIST-thermostaat en het verwarmend paneel vereenvoudigt continue temperatuurmeting en controle van stroomverbruik. Dit zorgt voor maximale besparingen en een optimaal comfort voor de bewoner, aldus de fabrikant. De installatie van aparte draadloze thermostaten in elke gewenste ruimte maakt het mogelijk om in iedere ruimte een eigen temperatuur te programmeren. De thermostaten hebben verder de mogelijkheid om verschillende temperatuurschema’s per gebruiksruimte in te stellen op weekdagen, weekend, dag of nacht.

De WIST-thermostaat wordt gevoed door een vervangbare, 3.6V, AA -formaat batterijen. De panelen zijn voorzien van een snoer/stekker aansluiting en een, op de achterzijde van het paneel, gemonteerde schakelunit die draadloos communiceert met de draadloze wandthermostaat. Deze thermostaat stuurt maximaal vier panelen aan.

Naast deze Infrarood E-Comfort WIST InfraRood panelen, levert DRL ook een basis-serie InfraRood panelen, zonder de energiebesparende technologie. Deze DRL E-Comfort basis verwarmingselementen zijn uitgevoerd met een snoer/stekker aansluiting en kunnen, indien gewenst, worden voorzien van een Basic PlugIn t.b.v. stopcontact-montage met draadloze wandthermostaat.

Zowel de Basic als de WIST InfraRood panelen zijn uitgevoerd in mat wit veiligheidsglas en te verkrijgen met én zonder een aluminium frame. De panelen zijn in allerlei RAL kleuren en zelfs met een (foto)-opdruk naar wens, verkrijgbaar. De panelen zijn te verkrijgen in de afmeting 600 mm breed en diverse lengte-afmetingen, de opbouwdieptes variëren van 66 tot 88 mm.

[related_post themes=”text”]