Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 62 seconden

Sealskin duka 5000Sealskin presenteert met de duka 5000 een serie douches met subtiel verborgen technieken en mooie, in het oog springende elementen. Neem bijvoorbeeld de fraai op het magneetprofiel geplaatste handgreep. Of de geavanceerde scharnieren met maximaal open- en sluitcomfort; UV-verlijmd en optioneel uit te voeren in wit of zwart glas. Tot in de kleinste details is nagedacht over design en techniek die de douches fraaier maken en het douchen plezieriger. De essentie zit in de details.

Het sprankelende veiligheidsglas, de glanzende zilverhoogglans profielen en de fraaie in chroom uitgevoerde greep en scharnieren (desgewenst ingelegd met wit of zwart glas) maken dat de duka 5000 douche de blikvanger wordt van de badkamer.

De douchedeur gaat soepel open en dicht, doordat deze iets wordt opgetild bij het openen. En dat hij zichzelf de laatste paar centimeters vanzelf naadloos sluit. Kiest de klant voor de robuuste uitstraling van fraai glanzende muurprofielen met extra verstelbaarheid, waardoor deze feilloos aan iedere badkamerwand te bevestigen is? Of toch liever voor de subtiliteit van de profielloze variant waarbij het glas direct aansluit op de badkamerwand? Het beetje techniek dat nodig is om het glas te bevestigen, zit dan netjes verdekt achter een subtiele zeefdruk op de buitenzijde van het glas.

Voor meer informatie: www.sealskin.nl