Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 104 seconden

Duo_Pakket_VOOR

Voor de renovatie

Douchefabrikant Kinedo®, bekend van het douchesysteem Kinemagic®, introduceert Duo: een ruime douche en een comfortabel ligbad ineen. Met deze 2 in 1 totaaloplossing kunt u zowel van een verfrissende douche als van een ontspannen bad genieten. De geïntegreerde glazen deur zorgt voor een eenvoudige en vrijwel drempelloze toegang tot het douche/bad.

Het Duo aanbod

Het bijzondere aan Duo is het doordachte ontwerp:
• Volledig aanpasbaar: Duo is leverbaar in vaste maten van 160, 170 of 180 cm, of in aanpasbare maten. De aanpasbare versie is tot op de mm nauwkeurig op maat te maken (lengte 158 tot 192 cm).
• Veilige lage instap: indien volledig ingebouwd, is de instaphoogte van het douche/bad slechts 5 cm. Met behulp van de meegeleverde stelpoten is de hoogte van het bad aanpasbaar tot 17 cm.
• Uitrusting naar wens: beschikbaar als alles in 1-pakket, of zelf samen te stellen (diverse opties: massage, badwand, zitje, kraanwerk, comfort steunen). Alle modellen zijn geschikt voor inbouw in een hoek of een nis, en zijn beschikbaar met hoofdzijde links of hoofdzijde rechts.

Montage in 1 dag

Na de renovatieDuo is te monteren binnen 1 dag en daarmee ook uitermate geschikt voor de snelle badkamerrenovatie, zoals het vervangen van een bad. Het plaatsen van Duo is eenvoudig. Voorbereidende werkzaamheden aan de muren en de vloer zijn niet nodig, tegelwerk hoeft niet verwijderd of vervangen te worden, egaliseren en boren in de vloer is niet noodzakelijk. U kunt Duo volledig aanpassen aan de te vervangen badinstallatie dankzij de aanpasbare badmaten, en eenvoudig afwerken middels de op maat zaagbare afwerkingstrips en de in hoogte verstelbare plint.

Optimaal ruimtegebruik

Duo combineert het beste uit twee werelden. Het is niet meer nodig om te kiezen tussen ligbad en douche. Juist in de kleine badkamer kan dit een oplossing zijn om te genieten van de voordelen van beide, op een kleiner oppervlak. Door de ruimtewinst en de gunstige positie van de deur, blijft er vaak ruimte voor een badmeubel, extra wastafel of toilet. Daarmee is Duo de all-inclusive oplossing voor vele gezinssituaties, kleine of grote badkamers, nieuwbouw of renovatie.

 

Meer informatie: www.kinedo.nl