Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 69 seconden

Na 28 jaar aan de top van het bedrijf te hebben gestaan, draagt Henk Willem van Dorp per 1 januari 2014 de leiding van Van Dorp installaties BV over aan de heer Joan Remmerswaal (rechts op de foto). Henk Willem van Dorp blijft DGA van de Van Dorp groep. De nieuwe algemeen directeur van Van Dorp installaties is Joan Remmerswaal. De heer Remmerswaal is zeker geen onbekende binnen Van Dorp installaties. Sinds 2006 is hij een succesvolle vestigingsdirecteur geweest bij Van Dorp installaties Zoetermeer.

 

 

Voor de vestiging Zoetermeer zal een andere directeur gezocht worden. Op deze wijze kan Remmerswaal zich voor 100% richten op het landelijke bedrijf. “Alle kernbegrippen waar Henk Willem van Dorp voor staat onderschrijf ik van harte. Bouwen en bewaren, kennis en respect, de mens centraal. Het blijven speerpunten waarop wij onze werkwijze vorm zullen geven. Wat dat betreft zal er dus niet veel veranderen.” Verder blijft de focus op prestatieonderhoud met als belangrijke aandachtspunten duurzaamheid en energie. Daar ligt de toekomst. Van Dorp installaties wil haar klanten voorzien van energiezuinige duurzame installaties en hen daarna ontzorgen tijdens de exploitatie.

 

Henk Willem van Dorp heeft het volste vertrouwen in Joan Remmerswaal en draagt met een gerust hart de dagelijkse leiding van Van Dorp installaties over. De heer van Dorp blijft in de toekomst betrokken als DGA van de Van Dorp groep.

Voor meer informatie: www.vdi.nl