Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 94 seconden

De internationale sanitair beurzen bevestigen de trend dat warmte in huis meer dan ooit een kwestie van ‘beleving’ is. Comfort wordt gelinkt aan energiezuinigheid én aan oogstrelend design. Zeker in de badkamer, waar je niet alleen snelle warmte, maar ook een vleugje wellness wil ervaren. Ontwerper Wim Segers van Vasco blaast met de designradiator Arche Bad het destijds succesvolle ‘Arche’ design nieuw leven in.

 

Vasco geeft de nieuwe ‘Arche Bad’ een innovatieve twist. Arche Bad is een zogenaamd laddermodel, waarbij de extra ruimte tussen de buizen zorgt voor een licht en ruimtelijk effect in de badkamer. Zonder vaste handdoekbeugel, maar met een uitsparing op twee plaatsen waar de handdoek gemakkelijk en snel droogt. Het geheel zorgt voor een speelse aanblik en brengt tegelijk rust in de badkamer.

 

Praktisch gezien is de radiator dankzij de elektrostatische dompellak jarenlang beschermd tegen roest, en hangt hij letterlijk ‘muurvast’ door de extra stevige bevestiging. De Arche Bad is ontwikkeld voor elk nieuwbouw- en renovatieproject, ook in combinatie met lage temperatuursystemen. Kortom, minimalisme bij een maximale duurzaamheid en effectiviteit, met de keuze uit een waaier van klassieke en trendy kleuren.

 

Het van nature zware materiaal metaal krijgt bij deze radiator een onbevattelijke ‘lichtheid’. Het ‘Arche’ design van stalen kolomradiatoren uit één stuk werd in het verleden al bekroond met tal van nationale en internationale awards, waaronder de reddot, Design Plus Award en het Henry van de Velde label.

Arche Bad is verkrijgbaar vanaf  € 475,- met een vermogen van 1197 W en afmetingen in 3 breedtes (500-600-700 mm), 3 hoogtes (870-1470-1870 mm).

Informatie over Arche Bad en andere noviteiten zijn te vinden op de pas gelanceerde website www.innovations.vasco.eu.  Een nieuw visitekaartje, waar Vasco al zijn innovaties en typische designsignatuur in de sector van energiezuinige warmte etaleert.