Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 95 seconden

tinderTijdens de achttiende editie van Installatie Vakbeurs Hardenberg op 13, 14 en 15 september a.s. kan voor het eerst gebruik gemaakt worden van een speciale ‘datingfunctionaliteit’. Evenementenhal heeft haar eigen App uitgebreid met een Match & Meet functie. Deze is te gebruiken door zowel exposanten als bezoekers. “Zie het als een zakelijke Tinder”, legt Mariska Egberts namens Evenementenhal uit. “De bezoeker geeft aan interesse te hebben in een exposant. De exposant krijgt hier een melding van. Is hij of zij ook geïnteresseerd, dan volgt er een match en is het mogelijk om de volgende stap te zetten. Zo is contact snel gemaakt.” Andere nieuwe activiteiten zijn: een kennistheater, netwerkevent, LoopbaanCentrum en College Tour.

Het LoopbaanCentrum wordt in hal 1 gerealiseerd. Dit gebeurt in samenwerking met het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het technische installatiebedrijf OTIB. Met items als het zoeken en vinden van de juiste baan of de juiste medewerkers, ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden en carrièrekansen brengt het centrum vraag en aanbod bij elkaar. Daarnaast wordt op dinsdagmiddag (13 september) een College Tour voor laatstejaars MBO-leerlingen georganiseerd door OTIB in samenwerking met de beursorganisatie en de partners van het LoopbaanCentrum.

Tijdens de beurs zal er verder een kennistheater midden op de beursvloer staan. Hier delen exposanten hun kennis met bezoekers. Het programma van deze kennissessies is te vinden op www.evenementenhal.nl/installatie.

Om de sanitaire sector meer aandacht te geven wordt er op de beursvloer in samenwerking met Technische Unie een Sanitairplein opgezet. Hier tonen bekende merken zowel de nieuwste design producten, als ook de technische aspecten van sanitair. Deelnemers van het sanitairplein zijn: Villeroy & Boch, RIHO, Delabie, Ideal Standard, Rada, J. de Beer Sanitair, Quooker, Normbau, Camtronics, Handi Care en Grohe.

Voor de komende editie heeft Evenementenhal de openingstijden van Installatie Vakbeurs Hardenberg gewijzigd naar 13.00 tot 21.00 uur, omdat het bezoekersaantal gedurende deze openingstijden het meest effectief blijkt te zijn. Belangstellenden kunnen hun e-tickets hier registreren.

[related_post themes=”text”]