Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 51 seconden

DVV BrandgasDaar waar het gaat om hoge mediumtemperaturen en zware bedrijfsomstandigheden is de DVV de juiste keus, zegt Systemair. Deze thermoventilatoren komen het best tot hun recht daar waar de eisen hoger liggen. De DVV valt in de temperatuurclassificatie F400/600 en is dus bestand tegen mediumtemperaturen tot 400/600°C gedurende 120 minuten.

De DVV is leverbaar tot 56.000 m3/h en is ook in geïsoleerde uitvoering verkrijgbaar. Het achthoekige huis is gemaakt van zeewaterbestendig aluminium (DVV 1000 M en P 4 polig van aluzink). Het basisframe bestaat uit gegalvaniseerd plaatstaal. De waaier met achterovergebogen schoepen is voor het type F400 van gegalvaniseerd staal en voor het type F600 van RVS gemaakt. De motor wordt gekoeld d.m.v. een apart kanaal waar verse lucht door stroomt.

Deze ventilatoren kunnen dus overal toegepast worden waar veiligheid een rol speelt,  zoals bij het afzuigen van keukens, lasapparaten of industriële ovens. Maar ook voor RWA-installaties (Rook Warmte Afvoer). De DVV is gekeurd conform de Europese product- en testnorm EN 12101-3.

Voor meer informatie: www.systemair.nl