Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 50 seconden

Systemair DVNDe normmotor van de Systemair DVN bevindt zich buiten de luchtstroom. Deze veel gebruikte dakventilator is vanaf nu ook in EC uitvoering verkrijgbaar met een 100% toerenregelbare motor.
EC-motoren zijn populair vanwege de langere levensduur en het lagere energiegebruik. De EC-technologie die in deze motoren is verwerkt gebruikt een geïntegreerde elektronische regelaar om ervoor te zorgen dat de motor altijd op de meest optimale belasting loopt.

De DVN-EC dakventilator is geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen, waaronder het afzuigen van vochtige en/of warme lucht. De ventilator is bovendien bestand tegen temperaturen van maximaal 120 oC. Deze robuuste en duurzame ventilatoren hebben een behuizing van zeewaterbestendig aluminium. De grondplaat en het beschermrooster zijn van poedergecoat gegalvaniseerd plaatstaal. De motorplaat is gemonteerd op trillingdempers.

De DVN-EC heeft al een laag geluidsniveau, maar deze zelfde ventilator is optioneel ook leverbaar als DVNI met extra isolatie voor akoestische demping. De DVNI serie is voorzien van 50 mm mineraalwol isolatie ter verlaging van het geluidsniveau naar de omgeving.

Voor meer informatie: www.systemair.nl