Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 68 seconden

Bitzer trainingscentrumOm lokaal alle bestaande, potentiële klanten en eindgebruikers te informeren en technische kennis te delen, heeft compressorfabrikant Bitzer onlangs een eigen Training Center Benelux geopend. Het Bitzer Training Center Benelux geeft het bedrijf een onderscheidende positie.

Ronald Bekker, Managing Director: “Wij zijn er trots op, dat wij als mondiaal opererende compressorfabrikant trainingen geven op lokaal niveau. Daardoor kunnen wij deze zo goed mogelijk afstemmen op de kennisbehoefte van onze bestaande klanten, toekomstige klanten en iedereen die met compressoren te maken heeft. Ons motto is: het delen van expertise en kennis. We geven trainingen op velerlei gebied. Ten eerste technische trainingen, mede omdat compressortechnologie een stuk geavanceerder is geworden. Deze trainingen gaan over de verschillende typen compressoren, de elektronische componenten, de geïntegreerde frequentieregeling en de variabele mechanische regeling, indien van toepassing. Daarnaast gaan wij trainingen geven over diverse actuele thema’s, zoals onze mogelijkheden op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid, mede in relatie tot de reducering van de CO2-uitstoot, de ontwikkelingen op het gebied van F-gassen en de regelgeving hierover en de ontwikkelingen van natuurlijke en milieuvriendelijke koudemiddelen.”

Het nieuwe Bitzer Training Center Benelux is gevestigd in het kantoor van Bitzer Benelux BVBA te Hasselt (België). De trainingen zullen gegeven worden voor groepen tot maximum 15 personen en zullen worden afgestemd op alle marktsegmenten waar compressoren worden toegepast.

Voor meer informatie: www.bitzer.be