Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 90 seconden

Hansgrohe_Croma_Select_E_complete_setVoor wie wil genieten van een luxe inbouw douchecombinatie, maar opziet tegen het uitzoeken van de benodigde producten, zijn er nu de handige complete douchesets Croma Select en Raindance Select van Hansgrohe. Deze complete ShowerSets bestaan uit een hoofddouche met douche-arm, handdouche, doucheslang, inbouwdeel en afbouwdeel inbouwthermostaat, wandhouder en slangaansluiting. Eén complete verpakking met alle bij elkaar passende producten biedt zekerheid bij de aanschaf en gemak bij de installatie. Er is keuze uit vier verschillende sets: Croma Select in rond design (S) of met afgeronde hoeken (E) en Raindance Select in E of S design.

De Croma Select en Raindance Select hand- en hoofddouches zijn uitgerust met  de innovatieve Select-technologie van Hansgrohe: met slechts één druk op de Select-knop kan men wisselen tussen de verschillende straalsoorten. Het bedienen van de Raindance Select douches gaat met de nieuwe ShowerSelect inbouwthermostaten al net zo eenvoudig. Door te drukken op de Select-knop wordt de douche aan- of uitgezet en kan er gekozen worden tussen de hand- of de hoofddouche. De Croma Select ShowerSets zijn voorzien van een bijpassende Ecostat E of S inbouwthermostaat met draaigreep.

De vlakke afwerking in de muur van de inbouwthermostaat wordt mede mogelijk gemaakt door de vertrouwde en betrouwbare techniek van de iBox Universal in de wand: al meer dan twaalf jaar is dit hét inbouwdeel voor alle standaard Hansgrohe en Axor thermostaat-en mengkraanoplossingen. De thermostaten zijn veilig in gebruik en bieden meer ruimte in de douche.

Met de nieuwe complete ShowerSets is het mogelijk om de een comfortabele upgrade en een nieuw uiterlijk te geven zonder te puzzelen tussen de vele mogelijkheden die inbouwkranen en regendouches bieden. De nieuwe Croma Select complete sets zijn al verkrijgbaar vanaf 990 euro excl. BTW, de nieuwe Raindance Select complete sets vanaf 1.300 euro excl. BTW.

Voor meer informatie: www.hansgrohe.nl