Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 72 seconden

img_6452 Ook al woont Karel boven de rivieren, het is toch een fervet carnavalsliefhebber. En zo’n 1,5 maand voor de 11e van de 11e beginnen de eerste carnavalskrakers al in zijn hoofd rond te zingen. Het complete genre van ‘Mien waar is mijn neus’ tot ‘Hele grote bloemkolen’. En uiteraard neemt hij die deuntjes vrolijk mee naar zijn werk. Vorige week nog naar een nieuwbouwklus; best een aardig werkje zo alles bij elkaar: Ventilatie, verwarming, elektra, kortom totaalpakketje.

scheef-zittende-lasdozen-in-wandMaar die polonaise in zijn hoofd zorgde toch voor wat probleempjes bij de zich relatief simpele klusjes. Neem nou het kanaal voor de MV-box, die kwam opeens rechtstreeks voor de vloerverwarmingsverdeler uit. Een gevalletje ‘Er staat een kanaal voor mijn verdeler, ja, ja een kanaal voor mijn verdeler’. Ach het zag er verder keurig uit. Maar onderhoud wordt misschien wat lastig zo. Een zorg voor later, dacht Karel luchtig. En die lasdozen,tja die zaten wat scheef. Meer een gevalletje:’Die lasdoas gét scheef, méh ze kenne waal nog stoan’ (vrij naar de carnavalskraker ‘Carnaval op Latte’ uit Wijnandsrade).

Ach Karel zag er de lol wel van in. De bewoners waren daarentegen wat minder blij. Duidelijk geen liefhebbers van het gezelligste feest van het jaar!

Met dank aan Ron Bosch voor de foto’s.

Mocht u nog werk van hem zijn tegengekomen tijdens uw werk of gewoon zomaar? Deel het met ons via:

redactie@merlijnplus.nl@installatienet of via onze facebookpagina