Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 115 seconden

HVAC Nederland is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Ventilatiesystemenbranche. De organisatie heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘HVAC Nederland heeft voor ieder koel- en ventilatieprobleem een oplossing. Zij weet haar grote vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

HVAC Nederland (opgericht in 1999) is gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van koel-, regel- en warmtetechnische oplossingen. Zij onderscheidt zich door haar brede assortiment en haar grote vakkennis op het gebied van HVAC (Heating, Ventilation, Airconditioning en Cooling). De onderneming staat bekend om haar hoogwaardige apparatuur en de technische ondersteuning die ze daarbij – wereldwijd – levert. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij HVAC Nederland hoog in het vaandel. Zij is zeer actief met het reduceren van haar carbon footprint en heeft dan ook niveau 3 in de CO2-prestatieladder behaald.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in HVAC Nederland een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij HVAC Nederland, want zij is continu bezig haar producten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van haar klanten.’

Het bedrijf is volgens de jury vooral onderscheidend in ventilatiesystemen, nog preciezer op het gebied van luchtgordijnen, waar HVAC Nederland uiterst innovatieve, uitgekiende technieken en producten heeft ontwikkeld die zeer goed ontvangen zijn. Het gaat hierbij om de SilentAir (8% stiller dan een conventioneel luchtgordijn), de VisionAir (een verticaal systeem, zeer slank vormgegeven), de ClimaAir (voor de afscheiding tussen binnen- en buitenlucht, bijvoorbeeld bij de ingang van winkels) en de TrapezAir, een eveneens zeer slank systeem dat vele toepassingsmogelijkheden kent. Ook de DX-techniek verdient vermelding, dit gordijn maakt het mogelijk tegelijkertijd te verwarmen en te koelen.

“HVAC Nederland heeft een dusdanig breed assortiment samengesteld, dat zij voor werkelijk iedere denkbare situatie een geschikte oplossing kan bieden”, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. Daarnaast beschikt zij over uitstekende vakkennis op het gebied van ventilatie en een minstens zo grote klant- en servicegerichtheid. Niet voor niets maken gerenommeerde bedrijven als NS, De Bijenkorf, Wehkamp, Carré en Douwe Egberts naar volle tevredenheid gebruik van de luchtgordijnen van HVAC.”

Voor meer informatie: www.hvac.nl