Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 57 seconden

Ubbink is uitgeroepen tot branchewinnaar ‘Klimaattechniek’ van de Nationale Business Succes Award 2015! De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches, op basis van strenge selectiecriteria. Als branchewinnaar dingt Ubbink nu mee naar de hoofdprijs voor ‘Meest innovatieve onderneming’ en maakt dus kans uitgeroepen te worden tot ‘all over’ winnaar ‘Nationale Business Succes Award 2015’.

‘Ubbink heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een vooraanstaande onderneming binnen haar branche, die zich tot over de grens gevestigd heeft. Met veel trots werkt Ubbink aan energie efficiency en een goed binnenklimaat voor gebouwen’.

De hoogste score krijgt Ubbink voor strategie, naast visie, missie, organisatieontwikkeling, marktbenadering, productontwikkeling en positieversterking. Als opvallende succesfactoren noemt het rapport marktbenadering, klantgerichtheid, efficiency, duurzaamheid en productdifferentiatie.

‘De Nominatiecommissie ziet in Ubbink BV een innovatieve, duurzame onderneming die zeker een rol van betekenis heeft verworven binnen de branche Klimaattechniek.’

Op zondag 22 februari is een kort interview met Ubbink directeur Henk Jan Wegman te zien in het programma ‘De Succesfactor’ op RTL 7 om 12.55 uur. De complete versie van de Award film is te zien op www.RTLXL.nl.

Voor meer informatie: www.ubbink.nl