Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 102 seconden

Cofely en TechnolutionCofely en Technolution gaan een samenwerking aan om assets in eigen beheer of in beheer voor haar klanten slim te ontsluiten. Door data op nieuwe manieren te koppelen kan het beheer doeltreffender worden ingezet. Smart Digital Solutions, onderdeel van Cofely, is verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe oplossingen door het verbinden van marktkennis met het accent op digitalisering.

Als toonaangevende dienstverlener op het gebied van duurzame innovatieve technologieën werkt Cofely voortdurend aan slimme oplossingen voor haar klanten. De volgende stap is het nog slimmer maken van het onderhoud en beheer van assets. Het doel is om onderhoud aan bijvoorbeeld infrastructuur nog beter te voorspellen, digitale platformen te optimaliseren en de mogelijkheden op gebied van energie efficiency in de bebouwde omgeving verder te ontwikkelen.

“Technolution ondersteunt Cofely in een nieuwe stap voor het optimaliseren van haar slimme digitale oplossingen. Wij snappen de hele technische keten, van sensor tot backoffice, en kunnen via onze bouwblokken concrete oplossingen snel realiseren. Wij kijken er dan ook erg naar uit om samen innovatieve oplossingen te maken”, aldus Marcel Dukker, Chief Commercial Officer bij Technolution.

Guido Frenken, algemeen directeur van Cofely West Nederland legt uit: “We hebben de afgelopen tijd de samenwerking met Technolution op onze strategische speerpunten verkend. We ervaren een goede aansluiting, zowel op inhoud als tussen de mensen onderling. Met een krachtig signaal formaliseert Cofely deze samenwerking die betrekking heeft op een aantal gedefinieerde projecten waarbij we zullen samenwerken aan onze ambities op het gebied van digitalisering en onze diensten naar klanten verder optimaal ontplooien.”

Voorbeelden van de oplossingen waar samen aan gewerkt gaat worden zijn het voorspellen van onderhoud bij infrastructurele assets. Zoals bijvoorbeeld bij tunnels en bruggen. Doel is om op basis van Big Data en real time informatie adequater te signaleren en voorspellingen beter in beeld te brengen. Neem een gebouw of gebied: doormiddel van alle sensors die beschikbaar zijn en nieuwe die ontwikkeld worden, kan er steeds meer geanalyseerd worden met als resultaat dat er kan worden ingespeeld op toekomstige werkzaamheden.

Voor meer informatie: www.cofely-gdfsuez.nl