Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 64 seconden

Solar A/S heeft besloten om per 1 januari 2015 haar dochtermaatschappijen Solar Nederland B.V., Conelgro B.V. en Claessen ELGB N.V. te gaan integreren. De verantwoordelijkheid voor de onderneming komt in handen van Martin Trampe, thans Algemeen Directeur van Solar Nederland B.V.

De sales organisaties van Solar Nederland en Conelgro worden geïntegreerd tot één sales organisatie in Nederland. Claessen blijft bestaan als aparte organisatie in België. De back office activiteiten van de organisaties zullen worden uitgevoerd vanuit het hoofdkantoor van Solar Nederland in Alkmaar. Koos Dekker, thans Algemeen Directeur Conelgro en Claessen, blijft aan als Executive Advisor en zal in die rol gaan rapporteren aan Martin Trampe.

Voor de klanten van Solar Nederland en Conelgro betekent de integratie dat zij vanaf 1 januari 2015 terecht kunnen bij alle vestigingen van Conelgro en Solar in Nederland. Het assortiment van Conelgro wordt uitgebreid met het assortiment van Solar Nederland. Tevens kunnen de klanten van Conelgro gebruik maken van de voorraad van de warehouses van Solar Nederland in Alkmaar en Duiven, en hun services. Klanten van zowel Solar Nederland als Conelgro behouden hun bestaande contactpersonen.

Solar verstevigt met deze integratie haar positie in Nederland en België doordat zij met een efficiëntere organisatie haar klanten nog beter kan bedienen.

Voor meer informatie: www.solarnederland.nl