Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 65 seconden

duravit badkamerideeenDuravit toont op de Salone del Mobile (van 12 tot en met 17 april a.s. in Milaan) haar badkamerideeën voor flexibele ruimteoplossingen De focus ligt op het aanvullen en completeren van de nieuwe producten. Zo is de ‘ME by Starck’ een moderne badkamerserie die bij uiteenlopende stijlen past. De badkamermeubels, wastafels, wc’s en bidets uit deze serie vormen een aanvulling op het interieur. Het nieuwe, 1300 mm brede dubbele wastafelmeubel past bij de L-cube onderbouwkast, die verkrijgbaar is in 30 verschillende kleuren.

De door Matteo Thun ontworpen DuraStyle-serie is wat vorm betreft bewust terughoudend: het wastafelmeubel Compact is dankzij de minimale diepte van 400 mm geschikt voor kleine badkamers. In de dubbele uitvoering biedt de wastafel met keramieken rand op ruimte aan twee personen. Er zijn bijpassende nieuwe onderbouwkasten verkrijgbaar, met naar keuze een of twee lades.

De Happy D.2 wastafel met bijpassende onderbouwkast is in vijf breedtes verkrijgbaar, met een of twee lades en een binnenuitvoering in diamantzwart. Ook nieuw zijn de staande badkameroplossingen, met in hoogte verstelbaar chromen onderstel.

De nieuwe L-Cube spiegelkast heeft een heldere ledlichtrand die met een sensor in- of uitgeschakeld en gedimd kan worden. Achter de aan twee zijden gespiegelde deuren bevindt zich een stopcontact. De spiegelkast, die verkrijgbaar is in vier groottes en als inbouwkast, past bij een groot aantal keramiekseries van Duravit.