Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 91 seconden

apple domoticaOp 8 september verzorgt Apple Benelux een presentatie tijdens de KNX netwerkbijeenkomst bij de Thomas More hogeschool in St. Katelijne-Waver. Het centrale thema van deze netwerkbijeenkomst van KNX België zijn de groeiende mogelijkheden en behoeften om innovatieve koppelingen en combinaties te maken met op internet gebaseerde woning- en gebouwautomatisering. Door de opkomst van Internet of Things en de ontwikkeling van KNX Webservices wordt het integreren van KNX met innovatieve internetapplicaties steeds toegankelijker.

Bram Elderman, Senior System Engineer van Apple Benelux presenteert onder meer de visie van Apple op domotica en brengt de mogelijkheden van Apple Homekit voor het voetlicht. Daarnaast komt Jan Belon, een tweede key-note spreker, naar de bijeenkomst om uitgebreid in te gaan op de kansen en beperkingen van Internet of Things.

De key-note sprekers op deze bijeenkomst zullen de actuele marktontwikkelingen schetsen en ingaan op specifieke kenmerken van deze trend. Een zo’n onderwerp is de perceptie van Internet of Things: hoe snel gaat deze ontwikkeling, wat kan de eindgebruiker ermee en hoe beleeft een consument deze technologie?

Daarnaast zullen ook innovatieve KNX-bedrijven de kans krijgen om de door hen ontwikkelde koppelingen te tonen én te demonstreren. Denk daarbij aan KNX-systemen die kunnen worden gekoppeld aan op internet gebaseerde technologieën. Vanzelfsprekend is er aan het einde van de netwerkbijeenkomst volop ruimte voor informele gesprekken en een bezoek aan de mini-beurs waarop de KNX-fabrikanten hun nieuwste producten en systemen laten zien.

Tijdens de bijeenkomst reikt KNX België tevens de KNX Innovation Award uit. Deze onderscheiding wordt dit jaar toegekend aan een KNX-specialist met het meest innovatieve KNX-project. De award is een initiatief van KNX België in samenwerking met Nelectra en Fedelec. De jury bestaat uit deskundigen, afkomstig uit de organisaties die deze prijs initiëren.

Inschrijven voor deze gratis netwerkbijeenkomst kan via de website van Eventbrite.

[related_post themes=”text”]