Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 114 seconden

Hansgrohe SE

Hansgrohe SE

Op heel eenvoudige en intuïtieve wijze de badkamer of keuken plannen: de Hansgrohe@home app 4.0 voor iPad, iPhone en Android-apparaten helpt, behalve bij het inrichten van de badkamer, nu ook bij de keukeninrichting. De handige app is al meer dan 135.000 keer gedownload en nu uitgebreid met een nieuwe fotofunctie en nieuwe producten. Hiermee ondersteunt de badkamer- en sanitairspecialist uit het Zwarte Woud haar klanten nog beter bij de digitale planning.

De app functioneert heel eenvoudig: de gebruiker maakt een foto van de bestaande keuken-, wastafel- of douchesituatie en verwijdert de te vervangen kranen of douches door te vegen met de vingers. Dan kiest hij uit de actuele productcatalogus zijn favoriete product uit. Met één klik plaatst de app de kraan of douche op de gewenste plek en is te zien hoe het nieuwe product er thuis uitziet. Naast de nieuwe keukenkranen zijn nu ook kranen uit de series Logis, Metris Classic en Talis Classic in de app opgenomen. Ook voor de douche kan de gebruiker nu kiezen uit verschillende producten voor op- of inbouw doucheoplossingen.

Door de centraal geplaatste fotofunctie onderin het bedieningsveld van het display, zijn de beelden van de gewenste kraan of douche snel en intuïtief op wastafel, douche of aanrecht te plaatsen. Met behulp van 2D en 3D beelden kan de gebruiker de kraan bewegen en zo heel precies op bijvoorbeeld zijn eigen wastafel plaatsen. Zo biedt de Hansgrohe@home app een snelle en zeer realistische indruk van het nieuwe product in eigen huis. De ontworpen foto kan gedeeld, gemaild, geprint of opgeslagen worden.

Ook onderweg is de Hansgrohe@home app behulpzaam: ook in een toonzaal kan de gebruiker gemakkelijk testen op welke wastafel de gewenste kraan of in welke douchecabine de uitgezochte doucheoplossing het beste past. De app biedt ook mogelijkheid om de nieuwe droombadkamer of -keuken te delen via Facebook en Twitter. Een extra voordeel: dankzij het geïntegreerde Hansgrohe Dealerzoeksysteem is snel een overzicht van de dichstbijzijnde Hansgrohe dealers en hun contactgegevens op te vragen.

De Hansgrohe@home app 4.0 is kosteloos en in 13 talen verkrijgbaar in de Android-Marketplace  via Google Play en in de iTunes-Store. De gebruiksvoorwaarden van de app staan vermeld onder het kopje ‘Info’.

Voor meer informatie: www.hansgrohe.nl