Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 85 seconden

exploded-viewOp warmteservice.nl/onderdelen is een innovatieve tool toegevoegd waarmee automatisch het juiste ketelonderdeel besteld kan worden. Na het selecteren van het merk en het type ketel, verschijnen de technische tekeningen, ook wel exploded views genoemd. De exploded views tonen allemaal een opengewerkt aanzicht van de ketel, bijvoorbeeld van de behuizing of de gaszijde. Ramon Kostwinder, e-commerce manager van Warmteservice legt uit: ´U hoeft niet langer het typenummer te weten, maar kunt eenvoudig op de tekening het onderdeel dat u nodig heeft aanklikken. Dit onderdeel kunt u vervolgens in uw winkelwagen plaatsen, waarna u de bestelling kunt afronden. Een primeur! Er is geen andere website die deze functionaliteit aanbiedt.´

Warmteservice innoveert

De cv-ketelonderdelentool is de laatste in een rij van innovaties die Warmteservice de afgelopen tijd heeft doorgevoerd. Eerdere vernieuwingen zijn het uitbreiden van de contactmogelijkheden door middel van de chat op warmteservice.nl en het versturen van een appje via WhatsApp. Ook de komende periode zet Warmteservice in op innovaties ten gunste van de klant.

Uw klus ‘gewoon perfect geregeld’

De slogan van Warmteservice luidt: “gewoon perfect geregeld”. Samengevat: een uitgebreid assortiment A-merken uit voorraad leverbaar, zeer deskundige medewerkers en een persoonlijke service. De medewerkers doen er alles aan om klanten van het beste advies te voorzien over de materialen. Warmteservice verkoopt cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, elektra en dakbedekking. En alles wat nodig is om het te installeren.

Snelle levering

Voor installateurs is het van groot belang dat de artikelen er zijn wanneer hij deze nodig heeft. Door nachtontvangsten van diverse leveranciers bent u ervan verzekerd dat de bestelling vanaf 07.00 uur ’s ochtends in de Warmteservice vestiging aanwezig is.

Kijk voor meer informatie op www.warmteservice.nl

[related_post themes=”text”]