Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 56 seconden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vanaf 1 juni 2015 is Dirk Breedveld door de Bergschenhoek Groep directie benoemd tot Algemeen Directeur van de R-Vent Group B.V., de lucht en ventilatiedivisie van de Bergschenhoek Groep. Dirk Breedveld is al werkzaam binnen de R-vent Group sinds 1 november 2012. Zijn laatste functie was operationeel directeur R-Vent Group B.V.

De directie van R-Vent Group B.V. bestaat naast Dirk Breedveld uit John Rook in de functie van Commercieel Directeur en Martin Brouwer, in de functie van Business Development Directeur. Dirk Breedveld zal in zijn nieuwe rol, samen met de overige directieleden, verantwoordelijk zijn voor de implementatie van de strategie van R-Vent Group in de operationele organisatie.

R-Vent Group B.V. is de overkoepelende organisatie voor de lucht- en ventilatiedivisie van Bergschenhoek Groep B.V. Onderdeel van de R-Vent Group zijn: Bergschenhoek Luchtcomfort (R-Vent Netherlands B.V.), Spiraliet B.V., Vespi B.V. (deelneming), Heycop Ventilatie B.V., DHS Dutch Heatpump Solutions B.V., R-vent Belgium bvba (B), Climate Recovery AB (S) (deelneming) en Roha Group Sp.z o.o. (PL).

Voor meer informatie: www.r-vent.nu