Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 46 seconden

Geberit InstallateurHet nieuwe technisch handboek van Geberit is sinds dit najaar digitaal beschikbaar. Tientallen installateurs hebben het reeds gedownload en merken in de dagelijkse praktijk het gemak van deze ondersteuning. Het technisch handboek is voor installerend Nederland een hulpmiddel bij het verwerken en het toepassen van Geberit producten en systemen. Door deze digitaal beschikbaar te stellen heeft elke installateur alle informatie voorhanden. Bij het downloaden kan de installateur het complete boek downloaden, maar ook kiezen voor specifieke hoofdstukken.

Het technisch handboek dient als hulpmiddel bij het verwerken en toepassen van producten en systemen van Geberit. Daarnaast zijn in het boek actuele thema’s verwerkt, zoals brandveiligheid, geluidsreductie en drinkwaterhygiëne (legionella). Het technisch handboek is vooralsnog alleen digitaal beschikbaar.

Het nieuwe technisch handboek is te downloaden op de Geberit site www.geberit.nl/technischhandboek. Hier kan, na het invullen van de contactgegevens, het boek in zijn geheel gedownload worden of enkel de gewenste hoofdstukken.