Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 50 seconden

Armaflex VideosHoe gemakkelijk Armaflex te verwerken is, wordt nu gedemonstreerd in de nieuwe videoclips van Armacell. Ze geven basisinstructies voor het professioneel aanbrengen van het flexibele isolatie-materiaal en beschrijven in goed begrijpelijke instructies stap voor stap de installatie bij de meest uiteenlopende toepassingen.

In de korte videoclips van Armacell worden de fundamentele methoden voor de verwerking van Armaflex gepresenteerd. De video’s volgen de structuur van de Armaflex montagehandleidingen en kunnen als ondersteuning of gewoon op zichzelf staand worden gebruikt. Ze zijn bewust zonder toelichtende teksten vervaardigd en dus zonder enige taalgrens overal bruikbaar.

Al sinds begin 2011 benut Armacell het internationale videoportaal YouTube en heeft een speciaal videokanaal geïnstalleerd. De nieuwe video’s over de verwerking en andere clips van Armacell vinden belangstellenden op het Armacell kanaal van het internetplattform YouTube (www.armacell.com/videos). Ze zijn eveneens geschikt voor mobiele devices als tablets en smartphones, zodat tijdens de verwerking op de bouwplaats eventuele onduidelijkheden meteen opgelost kunnen worden.

Voor meer informatie: www.armacell.com/nl