Dornbracht heeft tijdens de Monaco Yacht Show een exclusieve douche gelanceerd. De douche – waarvan er maar 25 worden gemaakt – combineert drie ‘waterbelevingen’: hydrotherapie, aromatherapie en kleurentherapie.

De AquamoonATT - Delight Edition is een verbeterde versie van de AquamoonATT, waaraan een imposante lichtervaring, onzichtbare bediening en nieuwe luxe designelementen zijn toegevoegd. Een glinsterend glasmozaïek siert de muur van de speciale editie. Door aanraking transformeren de 6.144 briljante glastegels in een kunstwerk van licht. Elke mozaïektegel is een aanraakgevoelige LED, die met een vingertop in miljoenen kleuren en patronen kan worden omgezet.

Bedekt met platina
De centrale koepel van deze speciale editie is platina bedekt. Het platina wordt met de hand aangebracht door ambachtslieden die edele metalen verwerken. Een champagnekleurige matte affusiepijp is ook in het ontwerp geïntegreerd. Deze Kneipp hydrotherapie-module kan worden gebruikt voor warme en koude begietingen om de bloedstroom te bevorderen en de bloedsomloop, de stofwisseling en het zenuwstelsel te stimuleren. Een aangepaste ringvormige afvoer is ontworpen om de vorm van de koepel te reflecteren, waardoor er symmetrie in het ontwerp ontstaat met tegelijkertijd een vlakke vloer zonder glooiing.

Op onze nieuwsbrief abonneren