Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 49 seconden

Auerhaan introduceert een vernieuwde serie WTW-units met hoog rendement platenwisselaars van het fabrikaat Lemmens. De Global PX units zijn opnieuw ontworpen en beschikken over geoptimaliseerde functies. Zo zijn beide EC Plug ventilatoren aan de buitenluchtzijde van de unit gesitueerd. Dit heeft een gunstig effect op het geluidsniveau aan de gebouwzijde van de unit.

De nieuwe units zijn geschikt voor binnen- en buitenopstelling. Ze kunnen geleverd worden met veel extra opties, zoals naverwarming (water en elektrisch), koeling, change-over wisselaar, voorfilters, MODbus/Bacnet/KNX communicatie en luchtkleppen. Het gaat om tien modellen met een maximaal debiet van ongeveer 7.000 m3/h.

Alle units worden standaard geleverd met de uitgebreide (vooringestelde) TAC5 besturing en een gebruiksvriendelijke touchscreen handbediening. Alle standaard en optionele functies worden afgemonteerd en plug&play geleverd.

De EN1886 classificatie van de nieuwe serie is standaard T3/TB2/F9/L2/D1. Optioneel is het mogelijk de units te leveren met classificatie T2 i.p.v. T3. Alle units voldoen aan de huidige geldende ERP normen.