De WTW-unit HRU 400 die Itho Daalderop op de installatievakbeurs VSK presenteerde, is nu leverbaar. De unit, met een capaciteit van 400 m3/h bij 200 Pa, kan direct op de grond of onder schuine daken worden geplaatst. De voorgemonteerde droogsifon met flexibele aansluitslang kan zowel naar links of rechts gedraaid worden. De HRU 400 is voor het grootste deel uit hoogwaardig EPP vervaardigd en weegt daarom slechts 23 kg. De is 58 cm breed.

De unit heeft een rendement van 95,5%, een A+ label en één versie volstaat voor meerdere toepassingen. Het geluidsniveau is laag met 55 dB(A) op het werkpunt van 400 m3/h bij 100 Pascal.

Servicegemak
De WTW-unit is opgebouwd uit drie behuizingsdelen. Binnen de verschillende behuizingsdelen zijn alle onderdelen waar de HRU 400 uit opgebouwd is goed te bereiken. Onderin de HRU 400 bevinden zich de warmtewisselaar en luchtfilters die via grote serviceopeningen bereikbaar zijn. De unit heeft verder een modbus-aansluiting voor externe communicatie en een extra pulsteller ingang voor externe energiemeting. Ook is de unit voorbereid op toekomstige ontwikkeling met betrekking tot de mogelijkheid voor zonering.

Inbedrijfstellen en bediening via app
De HRU 400 kan met een App volledig ingeregeld worden. De installateur wordt stapsgewijs begeleid om de juiste luchtdebieten per ruimte in te regelen. Door het scannen van de QR-code op het product zijn alle productgegevens, zoals handleidingen, aanmelden voor garantie en veelgestelde vragen, binnen handbereik.

De unit heeft een brutoprijs van € 1699,- exclusief BTW en is leverbaar via de technische groothandel.

 

Op onze nieuwsbrief abonneren