Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 62 seconden

Op 30 december a.s. besteedt het televisieprogramma ‘Later als ik groot ben’ van RTL4 aandacht aan de technische installatiebranche. Jochem van Gelder gaat met groep 8-leerling Kai van der Knijff op pad om kennis te maken met Kai’s droombaan in de techniek. De opnames hiervoor zijn gemaakt bij Van den Pol Elektrotechniek in Montfoort.

Van Gelder hoort Kai uit over de keuze van zijn droomberoep en neemt hem mee naar school om Kai te laten ervaren wat je allemaal moet kunnen en weten voor het uitoefenen van het installateursvak. Ook lopen beiden een dag mee bij Van den Pol Elektrotechniek in Montfoort om te zien wat er op een werkdag in de praktijk gebeurt en waar je als vakman allemaal mee te maken krijgt. Kai helpt zijn Van den Pol-begeleider met het werk en proeft zo van het vak. Ook verzamelt hij informatie voor een terugkoppeling naar zijn klas. Aan het slot van de uitzending blikt Kai terug op zijn droombaan.

Het televisieprogramma ‘Later als ik groot ben’ is vanaf 9 december 16 weken achter elkaar te zien op zaterdag om 11.00 uur bij RTL4. De aflevering waarin de technische installatiebranche centraal staat vindt plaats op 30 december. De televisieherhaling van deze aflevering kunt u zien op 10 maart 2018 om 17.00 uur.