Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 92 seconden

De Vakbeurs in Hardenberg vormt de aftrap van een nieuwe uitstraling van WOLF. WOLF stelt niet alleen het binnenklimaat centraal, maar ook onze partners en de eindgebruikers van onze producten en diensten. Met de belofte “Volledig op mij afgestemd – WOLF” wordt dit onderstreept.

WOLF toont onder dat motto diverse digitale diensten, zoals de WOLF BIM BROWSER, de 2 MINUTEN-CONFIGURATOR voor luchtbehandelingskasten, de nieuwe SmartSet App, het SmartSet portal en een nieuwe Service-App.

Met de WOLF LinkPro communicatiemodule kunnen naast alle verwarmingssystemen ook luchtbehandelingskasten via de SmartSet App of het SmartSet portal worden bediend. Luchtbehandeling gaat daarmee online.

Een primeur is de CRL-2500: De nieuwste telg van de HR-WTW serie met hoog rendement warmtewiel. De CKL HR-WTW unit met hoog rendement tegenstroomplatenwisselaar toont het WOLF EASY-LIFTING-SYSTEEM. De MGK-2 staande ketelserie is ook geschikt voor de WOLF LinkPro en de SmartSet App en zet de standaard met een zeer rijke standaard uitrusting.

Het WOLF Smarthome concept wordt op de beurs gepresenteerd in een energie neutraal woonconcept. De systeemoplossingen van WOLF kunnen naar keuze afgestemd worden op iedere situatie. Het gepresenteerde concept bevat de BWL-1S split lucht/water warmtepomp geschikt voor koelen en verwarmen. Aangesloten op het unieke BSP-W meerlagenbuffervat kunnen nog hogere rendementen worden behaald. WOLF blijft innoveren en de BSP-W is daarom wederom verbeterd met een nieuwe isolerende behuizing en het FWS-2-80 verswaterstation met nog meer opbrengst en tapwater comfort. Het systeem is uitgerust met de hoogrendement TopSon zonnecollectoren. Met de nieuwe mengpompgroepen kan intelligent de temperatuur per zone worden geregeld, voor nog meer comfort en energiebesparing. Het systeem is compleet met de CWL-T-300 woonhuisventilatie unit. De totale systeemoplossing kan via WOLF LinkHome bediend worden met de SmartSet-App of het SmartSet portal of via de bedienmodule BM-2. 

De WOLF stand is van dinsdag 12 september tot donderdag 14 september te vinden op de Installatie Vakbeurs Hardenberg, hall 4, standnr. 404.