Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 59 seconden

Vanaf 1 januari 2019 zal Solid Air Klimaatplafonds als aparte tak vallen onder Nijburg Industry Group. Met de centralisatie van de werkvoorbereiding en productie, en de uitbreiding van de verkoop buitendienst wil het bedrijf inspelen op de groeiende orderportefeuille. Gelijktijdig zal Solid Air onderdeel uit gaan maken van het totale BIM team van de Nijburg Industry Group en de landelijke dekking in Nederland versterken.

De werkvoorbereiding en productie zullen gecentraliseerd worden in Sappemeer, waar Nijburg Industry Group haar fabriek heeft ter grootte van 20.000 m2. De fabriek is  voorzien van een modern machinepark dat in 2018 grotendeels vernieuwd is. De verkoop is gestationeerd in Westerbroek, waar het hoofdkantoor van de Nijburg Industry Group gevestigd is. Solid Air Klimaatplafonds heeft haar verkoop buitendienst uitgebreid, waardoor een landelijke dekking wordt behouden dan wel wordt versterkt.

Binnen Solid Air klimaatplafonds wordt gebruik gemaakt van Revit-software voor BIM. Voor de opdrachtgevers zet het bedrijf projecten zelfstandig op of werkt men mee in een BIM team. Dit alles onder leiding van eigen BIM specialisten. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de BIM modellen voor klimaatplafonds. Deze zijn binnenkort samen met andere Expert Modellen te vinden op de website van Solid Air.