Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 58 seconden

mvoOp woensdag 15 oktober vindt in het Stadhuis op de Markt in Delft de werkconferentie ‘Van Lima tot Meterkast’ plaats. De werkconferentie is bedoeld voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en adviseurs in de bouw- en installatiesector zowel vanuit het bedrijfsleven als vanuit de overheid.

Centraal staat het onderwerp ‘zin en onzin van MVO-certificaten’. MVO Prestatieladder, CO2-Prestatieladder, Breeam, ISO 26000, Milieukeur, ECO-Instal etc. De bouw- en installatiesector wordt overspoeld door MVO-certificaten die nodig zijn om duurzaam te kunnen en mogen bouwen. Dat wordt in toenemende mate een probleem voor opdrachtgevers en opdrachtnemers. Zij zien door de bomen het bos niet meer. Zijn die certificaten wel echt nodig? Wat is het voordeel van zo’n certificaat? Is het zinvol hierin te investeren?

De initiatiefnemers van deze netwerkconferentie zijn Gemeente Den Haag, Uneto-VNI, stadsregio Rotterdam, Gemeente Delft  en Innovatie Urgent, een programma van het ministerie van Economische Zaken. Van Lima tot Meterkast is alweer de zesde in een reeks van succesvolle werkconferenties over duurzame oplossingen voor de bouw- en installatiesector.

Deelname is kosteloos. De conferentie start om 13.00 uur en vindt plaats in het Stadhuis op de Markt in Delft.

Voor meer informatie en aanmelding: www.vanlimatotmeterkast.nl