Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 69 seconden

build upDe 5e Nationale werkconferentie BuildUpSkills vindt op 8 juni plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Doel van BuildUpSkills is het verhogen (‘upskillen’) van de kennis en vaardigheden van vakmensen in de bouw- en installatiesector. BuildUpSkills richt zich op vakmensen op MBO-niveau die direct betrokken zijn bij de energetische verduurzaming van de gebouwde omgeving in de periode van 2012 tot 2020. Door de Europese energiedoelstellingen voor 2020, 2030 en 2050 neemt de verduurzaming van de gebouwde omgeving in de komende jaren een grote vlucht. Goed vakmanschap en samenwerking zijn nodig om de gevraagde kwaliteit te leveren, aldus de organisatie. BuildUpSkills ontwikkelt en ontsluit trainingsmateriaal en trainingsaanbod voor de bijscholing van vakmensen. Samen met het onderwijs worden deze materialen ook geschikt gemaakt voor het opleiden van nieuwe medewerkers, bijvoorbeeld in de vorm van keuzedelen.
BuildUpSkillsNL wordt getrokken door een consortium van ISSO, Kenteq, OTIB, Koning Willem I College, ROC Midden Nederland, ROC Nijmegen, ROC van Twente en SBRCURnet.
Het programma van de werkconferentie is afwisselend. In korte presentaties wordt u bijgepraat over de laatste stand van zaken met betrekking tot het vakmanschap van de toekomst en de ontwikkelingen in de gebouwde omgeving. In de interactieve workshops gaat u zelf aan de slag met de implementatie in bijscholing en scholing, de uitdagingen voor (inter)regionale samenwerking en het omgaan met actuele en toekomstige marktkansen.
Meer informatie over BuildUpSkillsNL kunt u vinden op www.buildupskills.nl

[related_post themes=”text”]