Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 51 seconden

Wereld voor TechniekDe School voor Techniek van MBO Amersfoort zit samen met de opleidingsbedrijven Bouwmensen Amersfoort, InstallatieWerk Midden en Schilder^sCOOLin het gebouw de Wereld voor Techniek. Op 16 februari is dit gebouw, samen met wethouder Houwing, feestelijk geopend.

“Theorie en praktijk komen hier letterlijk samen”, aldus de wethouder. Zij feliciteerde de vier bedrijven met de mooie samenwerking. Joop van den Ende, zelf ooit opgeleid als timmerman, sprak de aanwezigen toe via een videoboodschap. Hij vertelde dat hij nog dagelijks profijt heeft van zijn opleiding, ook al is hij totaal iets anders gaan doen. Hij besloot zijn boodschap met de woorden ‘Een technische opleiding brengt je verder.’ De officiële openingshandeling werd verricht door de directeuren van de bedrijven en MBO Amersfoort. Door samen te werken vormden zij van puzzelstukken een foto van het nieuwe pand.

Het gezamenlijk doel van de bedrijven en de school is om zoveel mogelijk jongeren in de regio kennis te laten maken met techniek en vooral de verschillende disciplines binnen de techniek sector.

Voor meer informatie: www.mboamersfoort.nl