Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 66 seconden

Rexel VenloDonderdag 4 september werd de gloednieuwe vestiging van Rexel in Venlo geopend. Met een nieuw pand aan De Gruisdonk 10 is Rexel in Venlo volledig klaar voor de toekomst. De nieuwe vestiging bevat een moderne winkel met een uitgebreid assortiment aan elektrotechnische materialen voor de professionele installateur.

Tijdens een gezellig samenzijn met klanten, leveranciers en collega’s werd het pand feestelijk geopend. De officiële opening werd voltrokken door Leon Vos, Regional Business Manager van Rexel, Wim Gommans, Manager Customer Service Center van Rexel in Venlo en Wim van den Beucken, wethouder gemeente Venlo en onder andere verantwoordelijk voor de portefeuille Duurzaamheid en Cradle 2 Cradle.

Wim van den Beucken: “De visie van Rexel op bouwen sluit naadloos aan op die van de gemeente Venlo. Door gebouwen en woningen intelligenter te maken, gaan de exploitatiekosten gedurende de gehele levensduur omlaag. Hier zijn zowel investeerders als gebouweigenaren en gebruikers als beheerders bij gebaat. De gemeente Venlo stimuleert deze werkwijze: Trade Port Noord is hiervan een mooi voorbeeld. Rexel stimuleert deze gedachte ook bij haar afnemers, wat te zien is aan dit duurzame, nieuwe pand en het innovatieve assortiment dat hier geboden wordt.”

Het nieuwe adres:

Rexel Venlo

De Gruisdonk 10

5928 RT

In oktober opent Rexel wederom een nieuwe winkel, in Groningen. Deze feestelijke opening staat gepland op donderdag 2 oktober.

Voor meer informatie: www.rexel.nl