Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 84 seconden

greentechweek2-500x182Van zaterdag 1 tot en met vrijdag 7 oktober 2016 vindt in Oost-Nederland voor de derde keer de GreenTech Week plaats. Verschillende organisaties organiseren tijdens deze week activiteiten gericht op innovatieve en duurzame technieken. Van congressen en lunchsessies tot inspiratiebijeenkomsten en workshops. Met het doel om binnen de green business nieuwe zakenpartners te vinden, te inspireren en te innoveren. Inmiddels is het volledige programma met activiteiten bekend.

Op www.greentechweek.nl/bezoekers kunt u zich aanmelden voor één van de activiteiten. Zo organiseert tijdens de eerste dag van de GreenTech Week, op zaterdag 1 oktober, Industriepark Kleefse Waard in Arnhem een open dag en vinden er op het terrein verschillende evenementen plaats. U kunt een volledige biobased woning bekijken en er is een Techniekdag voor jongeren.

Als officiële opening van de GreenTech Week stijgen op 1 oktober rond 17.00 uur in Arnhem, en hoogstwaarschijnlijk vanaf het industriepark, vier luchtballonnen op. In iedere luchtballon zit een gevarieerd gezelschap van studenten, ondernemers, bestuurders en sponsoren om gedurende de ballonvaart te brainstormen over een specifieke hulpvraag van een innovatieve ondernemer. Bent u die innovatieve ondernemer en wilt u uw hulpvraag graag op grote hoogte voorleggen aan een breed gezelschap? Stuur dan een mail naar info@greentechweek.nl.

De GreenTech Week stimuleert het ombuigen van de richting van de technologische vooruitgang naar groene groei. Doel is ondernemers, overheid en kennisinstellingen te helpen bij het opzetten van duurzame projecten en nieuwe businessmodellen om groener te produceren, consumeren, financieren en organiseren. De GreenTech Week is een initiatief van: Stichting Kiemt, VNO-NCW Midden, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Centre for Biobased Economy. Daarnaast haken diverse partijen in de regio aan als sponsor of partner.

[related_post themes=”text”]