Wc met wervelende douche

Gepubliceerd op

Geberit lanceert de nieuwe AquaClean Sela douchewc. Naast de WhirlSpray douchetechnologie is nu ook de geruisloze en waterbesparende TurboFlush spoeling toegepast en is het closet spoelrandloos.

De WhirlSpray is een roterende straal waar lucht aan wordt toegevoegd. Deze bellen zorgen voor een vederzachte reiniging. Door het toevoegen van lucht is het waterverbruik bovendien minder. De binnenzijde van het closet heeft een aangepaste vorm. Hierdoor spoelt het toilet grondiger en met minder water door dan een normale spoeling, aldus de fabrikant. Bovendien spoelt het zo zachtjes dat niemand er 's nachts van wakker wordt. Ook handig voor ’s nachts is het oriëntatielicht aan de muurzijde van de nieuwe AquaClean Sela.

De nieuwe douchewc past in vrijwel elk badkamerdesign vanwege het minimalistische ontwerp. De douchetechnologie en alle aansluitingen voor stroom en water zijn door Behling esthetisch in het keramiek weggewerkt. De zitting is voorzien van een QuickRelease functie, waardoor de wc-bril en de deksel snel verwijderd kunnen worden.

Geberit levert de douchewc standaard met een smalle en intuïtieve afstandsbediening. Alle functies zijn hierop met één hand te bedienen. Eén druk op de knop volstaat om de douchefunctie te starten. Ook is het mogelijk persoonlijke voorkeursinstellingen vast te leggen. De nieuwe douchewc is ook te bedienen met de AquaClean app via de smartphone of tablet.

Alle technische componenten zijn in een compacte functionele eenheid geïntegreerd. Deze wordt van bovenaf in het keramiek geplaatst en blijft voor onderhoud gemakkelijk toegankelijk. Tijdens de installatie biedt de douchewc toegang tot de bevestiging van het closet.

Dagelijkse reiniging en onderhoud kan door de klant zelf worden uitgevoerd.