WC-fontein

Gepubliceerd op

Toegegeven, veel van Karels oplossingen zijn niet heel erg geschikt voor langdurig gebruik. Laten we stellen dat hij vooral de indruk wekt zelf precies te weten wat hij doet en hij ervan overtuigd is dat al zijn uitvindingen perfect zijn. De waarheid is wat genuanceerder. Over het algemeen zijn de oplossingen van onze Willie Wortel totaal onbruikbaar en beter als levensgevaarlijk tot volledig onpraktisch te karakteriseren.

Echter, voor het vakwerk van deze week moeten we de klusvaardigheid van Karel toch een welverdiend compliment geven. Hij was ingeschakeld om een wel heel krappe toiletruimte te voorzien van zowel een toilet als een fonteintje. Maar hoe Karel ook keek en draaide, het fonteintje kreeg zelfs hij met geen goed fatsoen in de toiletruimte gemonteerd. De enige plek waar hij mogelijkheden zag, was aan de deur. Zeker een optie, wat Karel betrof, maar daarvoor had hij dan weer te weinig flexibel leidingwerk bij zich..

Na een moment van bezinning kwam dan toch weer zijn ‘Wille Wortel momentje’ bovendrijven. En… we kunnen niet anders dan zeggen dat de oplossing er keurig en strak uitziet. De vraag is wel of er altijd genoeg spoelwater zal zijn?