Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 55 seconden

TECE introduceert een maatwerkservice voor individuele ontwerpvrijheid van badkamers en toiletten. Een aantal series wc-bedieningsplaten zijn in alle RAL-kleuren te leveren. Bovendien zijn de bedieningsplaten van metaal of kunststof ook leverbaar met vijf trendy metallische oppervlakten, zoals messing, brons, koper, nikkel en chroom, zowel gepolijst als geborsteld. Daarnaast kan een extra attentiewaarde worden gecreëerd met de bedrukking van een logo, bijvoorbeeld van een hotel of een merkstatement van een bedrijf.

De wc-bedieningsplaten van TECE passen op elk type inbouwreservoir van TECE. Bij de meeste series kan de bediening aan de voor- en bovenzijde (planchet) plaatsvinden. Voor het spoelen is de bedieningsplaat voorzien van één of twee geveerde bedieningstoetsen. Bij twee toetsen is de kleine toets voor 3 liter, de grote toets voor de volspoeling van 4,5/6/7,5 of 9 liter. Het spoelvolume van de volspoeling kan op de spoelklok worden ingesteld. Zo kan meer dan 50% op water worden bespaard, aldus de fabrikant.

Optie: reinigingstabletten

De bedieningsplaat kan optioneel worden voorzien van een inworpschacht voor reinigingstabletten. Via de inworpschacht valt het reinigingstablet in het spoelreservoir. Door het gebruik van het reinigingstablet krijgt het spoelwater een aantrekkelijke lichtblauwe kleur.