Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 82 seconden

Geluiddempend binnenrioleringsysteem

Rust is een kwaliteit van leven. Door het toepassen van het geluiddempende binnenrioleringsysteem RAUPIANO PLUS wordt het waarneembaar geluidsniveau verminderd.

 

Ultieme geluidsisolatie:

–          Meerlangentechnologie: bijzonder stijve en geluiddempende mineraalversterkte middenlaag verhoogt de massa en beperkt het geluidsniveau.

–          Luchtgeluiddempende verdikking in de bochten – verdikte en stromingstechnisch geoptimaliseerde vormdelen zorgen voor lage stromingsgeluiden.

–          Gepatenteerde geluidisolerende bevestiging – door de bevestigingsbeugels wordt de geluidsoverdracht op de montagemuur beperkt.

 

Zuiver drinkwater met RAUTITAN

De kwaliteit van ons drinkwater wordt voor een groot deel bepaald in de laatste meters van het leidingsysteem.  Vandaar dat een goed leidingsysteem van groot belang is. Alle vormdelen uit het RAUTITAN programma vormen in combinatie met de RAUTITAN buizen uit PE-Xa een compleet installatiesysteem dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van drinkwaterhygiëne.

 

Het komt nog regelmatig voor dat er stagnatie optreedt in waterleidingen waardoor bacteriegroei kan ontstaan. Om te voorkomen dat water onnodig lang in de installatie blijft staan kunt u tappunten in de installatie toepassen die een optimale doorstroming garanderen. De doorstromende muurplaat van REHAU in RVS of brons is hier de oplossing voor.

 

Maar wat gebeurt er als er geen of geen regelmatige stroming plaats vindt door deze tappunten? REHAU biedt hiervoor een nieuwe oplossing met speciaal ontworpen doorstromende T-stukken.  Deze eenvoudige te monteren en onderhoudsvriendelijke oplossing waarborgt de kwaliteit van uw drinkwater op ieder tappunt.

 

Meer informatie

http://www.rehau.com/NL_nl/bouw/W-installaties/1363528/Landingpage_T-stuk_RX.html