Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 62 seconden

Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen zijn dit jaar bezocht door 10.000 geïnteresseerden. De onlangs gehouden beurzen telden gezamenlijk een recordaantal van 340 exposanten. Envaqua-directeur Frank Buijs over de beurs in 2018: “Het exposantenprofiel bestond nu met name uit belangrijke spelers uit de waterbranche. De samenwerking tussen Evenementenhal en Envaqua  brengt hierin verandering.” Beide partijen spreken de ambitie uit het beursprofiel te verbreden naar milieutechnologie. “Water- en milieutechnologie versterken elkaar bij het vinden van maatschappelijke oplossingen”, zegt Esther Rodenburg namens Evenementenhal Gorinchem.

Klaar voor de toekomst
De complete branche was afgelopen week vertegenwoordigd op de beursvloer van Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen. Naast de samenwerking tussen Evenementenhal en Envaqua om Aqua Nederland Vakbeurs te versterken, tekende RioleringsVakdagen op haar beurt een nieuwe samenwerking met Stichting IKN. Met als resultaat: de riolerings- en waterbranche zijn meer en beter dan voorheen met elkaar verbonden op de beursvloer in Gorinchem. Rodenburg: “Zo maken we niet alleen Aqua Nederland Vakbeurs, maar ook RioleringsVakdagen klaar voor de toekomst.”

Rodenburg en Buijs: “Evenementenhal en Envaqua   kijken met vertrouwen uit naar 2018, wanneer deze beurzen plaatsvinden op 13, 14 en 15 maart. Exposanten tonen dan hun oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen zoals circulaire economie en klimaatverandering. De openingstijden worden aangepast naar 10.00 tot 18.00 uur.”

[related_post themes=”text”]