Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 77 seconden

Tijdens Installatie Vakbeurs Hardenberg nemen TNO, Uneto-VNI en Panteia bezoekers mee langs de resultaten van ‘Radar 2025’, een project van Uneto-VNI dat trends in kaart brengt. Vragen die beantwoord worden, zijn: Wat komt er op u af? En wat betekent dit voor uw bedrijf? Aan de hand van een aantal thema’s laten sprekers zien wat er de komende jaren gaat veranderen, zoals ‘trek naar de stad’, ‘CO2 naar nul’, ‘data als grondstof’, ‘mensenwerk’, ‘nieuwe werkwijzen’ en ‘branchevervaging’.

Hierna kiezen deelnemers één of meerdere thema’s. Samen met andere deelnemers wordt de impact van de veranderingen op het eigen bedrijf en de behoefte aan kennis en vaardigheden om voor dit thema in te spelen op de toekomst besproken. Aansluitend is er een netwerklunch waarna deelnemers de mogelijkheid krijgen om de beurs te bezoeken.

Kennis en beleving
Dit kennisprogramma, dat door OTIB en de beursorganisatie wordt aangeboden, past in het nieuwe beursconcept dat focust op kennis en beleving. De beurs speelt hier verder op in door interactieve themapleinen in te richten en activiteiten aan te bieden als een congres, de door vakblad IZ verzorgde innovatieroute, College Tour en een veiling voor het goede doel.

De themapleinen voor de achttiende editie zijn: Het Sanitairplein en Meet & Regeltechniekplein. Op het Sanitairplein krijgen bezoekers de nieuwste designproducten te zien, maar ook de technische aspecten van sanitair. Het Meet & Regeltechniekplein staat vol met praktische en slimme oplossingen voor hardware en software van meet- en regelsystemen.

Openingstijden
Op 12, 13 en 14 september is Installatie Vakbeurs Hardenberg elke dag te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur.