Wasco verrast 50.000e bezoeker informatiecentrum

Gepubliceerd op

Paul Boerboom van het gelijknamige loodgietersbedrijf was deze week de 50.000e bezoeker van het Wasco Energie Centrum. Hij dacht alleen voor een F-gassen opleiding te komen, maar Xander Hagens, commercieel directeur bij Wasco, zette hem in het feestelijk versierde Wasco Energie Centrum in het zonnetje en overhandigde hem een cadeau (een aircoset van Haier).

Op 20 januari 2000, lang voordat ‘duurzaam’ in de belangstelling stond, opende het Wasco Energie Centrum haar deuren. Het doel was om een informatiecentrum te ontwikkelen met een showroom vol duurzame mogelijkheden en om de bezoeker gedegen advies te kunnen geven. Er staan apparaten werkend opgesteld, waardoor functies daadwerkelijk getoond kunnen worden. De technische adviseurs van Wasco kunnen bovendien berekeningen voor klanten maken en hen ondersteunen bij technische vraagstukken en subsidieaanvragen.

In het kenniscentrum in Twello worden daarnaast themadagen, workshops en trainingen gegeven op het gebied van energiebesparende technologieën. Op verzoek van klanten organiseert Wasco ook maatwerk kennissessies. Daarnaast maken fabrikanten, brancheorganisaties en kennispartners gebruik van deze locatie.

%d bloggers liken dit: