Warmteservice heeft op 19 december een vestiging in Zutphen geopend. De start van deze vestiging onderstreept de groeiambities van het familiebedrijf, dat dicht bij de klant in de buurt aanwezig wil zijn. Warmteservice richt zich op installatie- en klusbedrijven en handige doe-het-zelvers en verkoopt via haar vestigingen en webshop producten op het gebied van verwarming, sanitair, installatiemateriaal en duurzame oplossingen. Eerder in december opende Warmteservice al vestigingen in Almere en Zwijndrecht. De vestiging in Zutphen is inmiddels de 77e vestiging in Nederland.

De vestiging in Zutphen is te vinden op het grote industrieterrein aan de rand van de stad, nabij het treinstation. Wie op de drukke Pollaan rijdt, kan niet om de vlaggenmasten en het Warmteservice-pand heen. Het pand van ruim 600 vierkante meter is gelegen aan de Mercuriusweg 1, omringd door publiekstrekkers zoals een woonboulevard, bouwmarkten, een Mac Donalds en keuken- en badkamerwinkels. ‘Een ideale locatie dus voor een Warmteservice-vestiging’, vertelt de jonge bedrijfsleider Rodney Neijenhuis vol trots. ‘Het pand is goed bereikbaar vanaf de welbekende Pollaan, heeft voldoende parkeerplaatsen voor de deur en valt op tussen de andere winkels.’

De eerder geopende vestiging in Almere is de tweede vestiging in de provincie Flevoland. De bedrijfsleider hier is Harry de Koter. De Koter werkt al sinds 1991 voor Warmteservice en is begonnen in de eerste vestiging van het familiebedrijf. In de jaren erna heeft De Koter vier nieuwe Warmteservice-vestigingen opgestart.

De 28-jarige Rik Spits, ten slotte, zal de nieuwe vestiging in Zwijndrecht onder zijn hoede nemen. De bedrijfsleider werkt al bijna zes jaar bij Warmteservice: ‘Ik heb in de afgelopen jaren als verkoopmedewerker veel geleerd en kijk er onwijs naar uit om nu als bedrijfsleider aan de slag te gaan in Zwijndrecht.” In de vestiging adviseert Spits klanten over het gevarieerde assortiment.