Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 54 seconden

 

Warmteservice Eindhoven bestaat bijna 12 jaar. De vestiging verhuisde onlangs naar een groter onderkomen aan de Hurksestraat 18. Franchisenemer Van der Linden: “Het aantal vaste klanten in de vestiging is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Bij verdere groei zou de vestiging niet meer kunnen voldoen aan de huidige standaard van Warmteservice. Dat wilden we niet afwachten en daarom zijn we verhuisd.” Warmteservice verkoopt cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, elektra en dakbedekking. En alles wat nodig is om het te installeren.

De slogan van Warmteservice luidt: ‘Gewoon perfect geregeld’. Dit betekent: een uitgebreid assortiment A-merken uit voorraad leverbaar, deskundige medewerkers en een persoonlijke service, aldus de groothandel. De medewerkers doen er bovendien alles aan om klanten van het beste advies te voorzien over de materialen.

Warmteservice is een familiebedrijf met meer dan 50 vestigingen in Nederland en 300 medewerkers. Een speciaal trainingsprogramma zorgt dat alle medewerkers deskundig zijn op het gebied van verwarming, sanitair, installatie en andere producten. Daarnaast heeft Warmteservice een website. Via een chatfunctie op de website is Warmteservice doordeweeks van 07.00 tot 22.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur.

[related_post themes=”text”]