Walraven is trots te melden dat diverse leidingsupports voor het nieuwe pand van DPG Media door Walraven zijn ontworpen, geproduceerd en geprefabriceerd.
Deze opdracht kwam bij producent van installatie oplossingen Walraven binnen door een samenwerking met technische groothandel Van Walraven.

Begin 2023 startten de Walraven engineers met het uitwerken van de diverse producten; dit hebben zij gedaan aan de hand van diverse berekeningen en hierna zijn de supports gemoduleerd in Revit.
De leidingsupports werden gerealiseerd met eigen producten -zoals rail en beugels- en in elkaar gezet tot een geprefabriceerde oplossing in de Walraven productie.
Daarna werden deze geprefabriceerde oplossingen door Walraven geleverd op de bouwplaats. Doordat de supports al in de Walraven productie-omgeving in elkaar gezet werden, konden deze door installateur Van Dorp snel gemonteerd worden.

In dit project zijn diverse Walraven beugels zoals de Walraven Bifix® G2 en verschillende Walraven BISOFIX® leidingdragers gebruikt. Ook is onder andere Walraven Strutrail® en Walraven RapidStrut® Hammerfix G2 (BUP1000) gebruikt.

Benieuwd waar Walraven kan ondersteunen in uw project? Kijk voor meer informatie op: www.walraven.com/nl/projectondersteuning.