Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 59 seconden

Bezoek de 25e editie van de grootste installatiebeurs van Nederland

17 – 20 mei 2022 | Jaarbeurs | Utrecht

Het aftellen is begonnen. Over minder dan een maand gaan de deuren wagenwijd open voor de jubileumeditie van VSK. Honderden exposanten presenteren hun laatste productontwikkelingen en innovaties en bezoekers worden bijgepraat over actuele thema’s als duurzaamheid, digitalisering en – hot topic – een gezond binnenklimaat.

Slimmer naar huis

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven. Bij Tools & Try kunnen bezoekers zelf ervaren hoe de nieuwste gereedschappen het leven van de installateur makkelijker maken. De Warmtepompen Innovatieroute voert langs exposanten die alle informatie over de inzet van warmtepompen geven en helpen bij het maken van de beste keuze voor de klanten van de installateur. Kennis die tegenwoordig onmisbaar is. In het VSK Kennistheater is een doorlopend programma van hands-on informatiesessies en in het VSK Nieuwscafé worden belangrijke spelers in de markt geïnterviewd.

Gratis registreren

Een bezoek aan de jubileumeditie van VSK is geheel gratis. Aanmelden kan via onderstaande link. Een bezoek samen met een collega maakt de dag een extra leuke ervaring. Samen zie je meer en het is gezelliger.

Meld je hier aan en zet jezelf op voorsprong!