Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 59 seconden

VSK algemeen beursbeeldBetere, slimme, energiezuinige woningen, gebouwen en industriële omgevingen. Om dit te realiseren is een deskundigheid onmisbaar. Daarom is er de VSK. Dé vakbeurs voor verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek. Met het thema kennis omhoog, verbruik omlaag staat VSK 2016 in het teken van duurzame innovatie. “Het thema slaat aan, elke exposant licht er op zijn stand één product uit dat een substantiële bedrage levert aan deze doelstelling”, aldus brandmanager Cas Wegman.

Van 2 tot en met 5 februari 2016 komen in de Jaarbeurs in Utrecht alle installatiedisciplines samen om de prestaties van producten en de knowhow van professionals naar een hoger plan te tillen. Het expositieprogramma van VSK 2016 bestaat uit diverse onderdelen: geïntegreerde systeemoplossingen, alternatieve energie, meet- en regeltechniek, informatie, kennisoverdracht en ICT, verwarming, CV-ketels, pompen, leidingsystemen & appendages, warmtepompen, sanitair, waterbehandeling, luchtbehandeling, airconditioning en koudetechniek en gereedschappen en bedrijfswagens.

Gebouwautomatisering en domotica spelen een hoofdrol op plekken waar verschillende installatiesystemen bij elkaar komen. Het doel hiervan is het verhogen van comfort en gemak van de eindgebruiker. Op VSK 2016 is hier dan ook ruim aandacht voor. Zo worden onderwerpen als gebouwbeheersystemen, energiemanagement- en distributie, verlichting, klimaatbeheersing, slimme technologie, draadloze systemen en uitwisselbaarheid extra belicht.

Lees verder