Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 61 seconden

Een opdracht wil je niet altijd afslaan, maar soms kom je tijd en handjes tekort. Het Vloerverwarming Totaalconcept van Wasco is er voor jouw gemak! Wasco en Henco dragen zorg voor het complete traject van offerte, projectopname, legplan tot montage en wanneer gewenst inregeling. Dit allemaal met het kwaliteitsmateriaal van Henco. Geen vloerverwarmingsproject is hetzelfde, dus elk project vraagt zijn eigen nauwkeurige benadering.

Energiebewust verwarmen en/of koelen
Op basis van de wensen van jouw opdrachtgever wordt een systeemvoorstel uitgewerkt. Een vakkundig verlegteam zal op professionele wijze het vloerverwarmingssyteem monteren en met systeemgarantie en ingenieursverzekering opleveren. Daarnaast kies je met het brede assortiment vloerverwarmingssystemen, verdelers en regelingen van Henco voor energiebewust verwarmen en/of koelen.

Je hebt er geen omkijken naar

Besteed jij het totale vloerverwarmingsproject uit, dan hoef jij je niet druk te maken over voorraad, planning en leveringen. Alles wordt compleet en op tijd bij de legploeg geleverd. Maak je geen gebruik van dit totaalconcept? Ook dan zijn er geen zorgen. Wasco zorgt ervoor dat jij de juiste artikelen op het juiste moment op de juiste plaats ontvangt. Zo heb jij er geen omkijken naar.

Meer informatie
Weten wat je van het Vloerverwarming Totaalconcept kunt verwachten? Ga naar wasco.nl/projecten