Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 86 seconden

De producten uit het VloerVent ventilatieprogramma van Ubbink zorgen voor optimale ventilatie van kruipruimten en kelders van gebouwen en woningen en zijn geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw. De extra platte VloerVent Nieuwbouw is nu verkrijgbaar als set, bestaande uit de VloerVent Nieuwbouw en een verlengstuk.

Dikke maatjes met dikke isolatiepakketten
Door de aanscherping van de EPC-eisen en de hierdoor ontstane noodzaak tot grotere isolatiediktes, blijft er steeds minder ruimte over voor een spouw. Hierbij is de VloerVent Nieuwbouw met zijn ‘platte koker’ een uitkomst. De koker is namelijk dunner dan gemiddeld, waardoor hij al past in een open spouwbreedte van 3 tot 4 cm. De verwerker hoeft bij het inmetselen in de spouwmuur en onder de vloer dus geen isolatiemateriaal te verwijderen. De Ubbink VloerVent is de dunste en de langste uitschuifbare ventilatiekoker die op de markt verkrijgbaar is. En zowel in horizontale als in verticale richting verlengbaar en daardoor ook geschikt voor de dikste uitzonderingen in gevels en vloeren. Dankzij de aerodynamische constructie en de extra ventilatieopening aan de onderkant van de uitmonding is de ventilatiecapaciteit onder de vloer optimaal.

VloerVent, compleet programma vloerventilatie
Het complete VloerVent ventilatieprogramma bestaat uit:
– VloerVent Nieuwbouw, voor optimale ventilatie van kruipruimten en kelders van gebouwen en woningen. Deze slanke VloerVent past altijd binnen de luchtspouw, zonder aantasting van de isolatie.
– NIEUW VloerVent Nieuwbouw Set, de VloerVent Nieuwbouw is ook verkrijgbaar als set – inclusief verlengstuk – voor de dikkere isolatiepakketten in de spouw.
– VloerVent Ventilatiekoker, robuust bewezen model. Niet geschikt voor de standaard luchtspouw van 2 cm, u zult uw isolatiepakket moeten insnijden.
– VloerVent Renovatiekoker, eenvoudig aan te brengen in bestaande muren om de ventilatie in kruipruimten en kelders van gebouwen en woningen te verbeteren. De perfecte oplossing voor kruipruimtes met onvoldoende ventilatie.