Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 56 seconden

Met een opbomagnum_slimfit_opbouw_007uwhoogte vanaf 12mm is Magnum SlimFit een van de laagste systemen in zijn soort. Toepasbaar voor zowel wand- als vloerverwarming.
Dit systeem bestaat uit kunststof matten (tegels), die eenvoudig aan elkaar worden gelinkt. Een vloerverwarmingsbuis van 10mm wordt met hetzelfde gemak in de matten geklikt. Door de totale opbouwhoogte van slechts 12mm is dit systeem uitermate geschikt voor renovatieprojecten en installatie is zowel mogelijk op de vloer als in de wand.Het SlimFit systeem is speciaal ontwikkeld voor installaties met een 10mm buis.magnum_slimfit_losDe open structuur van de tegels zorgt voor een perfecte hechting van de gietvloer met de basisvloer net als op de muur. Dit systeem kan tevens worden toegepast als hoofdverwarming.

Indien het systeem ingezet wordt als verwarming – / koelsysteem in de wand dan ondersteund de mat het stucwerk en gedraagt de Magnum SlimFit zich als een wapening.

Het Magnum SlimFit systeem is ontwikkeld voor de 10 mm MagnumTube. Deze wordt geleverd in lengtes van 80 en 240 meter. De maximale buislengte per groep bedraagt 80 meter.
Wenst u meer informatie?

Bezoek dan magnumheating.nl of bel tijdens kantooruren 0166 – 609 300.

 

[related_post themes=”text”]